Covid 19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Voor mensen met energieproblemen en iedereen die streeft naar optimale gezondheid

The science of recovery

Marnes biedt residentiële therapie aan voor mensen van wie de levenskwaliteit ernstig verminderd is door chronische aandoeningen, zoals chronisch moe zijn, burnout, fibromyalgie of chronische darmproblemen. Veel van onze gasten hebben al een lange lijdensweg achter de rug, gaande van het niet erkennen of ernstig nemen van hun klachten tot verkeerde diagnoses en zinloze of ondoeltreffende behandelingen. Vaak hebben mensen die naar Marnes komen, niet enkel te kampen met vermoeidheid, maar ook met depressie, angststoornissen of het posttraumatische stresssyndroom. Mentale gezondheidsproblemen en chronische vermoeidheid gaan zeer vaak hand in hand. Ons team bestaat uit hulpverleners die zijn opgeleid in diverse terreinen van de gezondheidszorg. Zij zijn vertrouwd met deze problematiek.

Marnes biedt ook zeer effectieve herstelbehandelingen en hervalpreventie voor (ex-)kankerpatiënten na chemotherapie. Indien er ruimte voor is, staan wij ook open voor mensen die bij ons willen verblijven in het kader van algemene gezondheidspreventie of duurzame geestelijke gezondheid.

Wij bieden volgende
behandelingsprogramma’s aan:

U bent chronisch moe

Lees meer

U zit in een burnout

Lees meer

U hebt fibromyalgie

Lees meer

U hebt last van chronische darmproblemen

Lees meer

U herstelt van chemotherapie

Lees meer

U wenst traumatherapie

Lees meer

U heeft een depressie

Lees meer

Post Covid-19 recovery

Lees meer

Uw Marnes traject

Intakeprocedure

Via een van onze artsen kan u een intakeprocedure starten. Ook via de huisarts kan u een doorverwijzing aanvragen.

Verblijf in Marnes

Uw behandelprogramma start vanaf dag één van uw verblijf: de diagnostische intakeprocedure gebeurt immers vooraf bij één van onze artsen. Elk individueel programma wordt opgesteld op basis van een doorgedreven uitgebreide diagnose die o.a. gebeurt via de allernieuwste labo-analyses in de functionele en nutritionele biologie.

Aftercare

Succesvol herstel en blijvende resultaten vereisen toewijding en dagelijkse inzet. Omdat wij ons daar heel goed van bewust zijn, zorgen wij voor hulp en ondersteuning, ook na uw verblijf in Marnes.

Ontdek aftercare
Resultaat

Marnes is veel meer dan een hersteloord. Je wordt er 100% verwend, men luistert naar je, men houdt rekening met je als méns. Ik ben niet zo’n groepsmens, maar volgde naast mijn persoonlijke programma toch enkele lezingen en workshops over ‘antitoxische voeding’ en ‘energiegevend bewegen’. De therapeuten zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam en dat doet echt deugd. Na mijn verblijf van 2 weken werd ik via Marnes Aftercare nog opgevolgd en gecoacht en kreeg ik via aanmoedigende mails lekkere recepten voor mijn nieuwe eetplan toegestuurd. Het is ook fijn om te weten dat ik steeds contact kan opnemen met een van de experten als ik vragen heb.

Mark S., 49 jaar, docent hogeschool.