Covid 19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Wilt u samenwerken
met MARNES?

Wilt u patiënten naar ons doorverwijzen?

Bent u een professionele hulpverlener en wenst u een patiënt door te verwijzen, dan is dit de samenwerking die wij u kunnen voorstellen:

  • Wij bezorgen u een uitgebreid intake-verslag met voorstel tot opname van uw patiënt.
  • De labo-diagnose horend bij de intakeprocedure kan door ons worden verzorgd of – als u arts bent – kunt u deze in samenspraak met ons verzorgen.
  • Na de intakeprocedure met een van onze artsen wordt u (met toestemming van uw patiënt) volledig op de hoogte gehouden van de verschillende stappen die uw patiënt bij ons doorloopt.
  • Tijdens de opname ontvangt u (met toestemming van de patiënt) elke week een tussentijds rapport met info over het traject dat uw patiënt doormaakt en zijn evolutie.
  • Bij het ontslag ontvangt u een rapport met een voorgestelde nabehandeling die eventueel verder door uzelf kan worden opgevolgd.
  • Indien u dit wenst stellen wij u na het ontslag (steeds met toestemming van de patiënt) de data bekomen via onze aftercare-app ter beschikking.

Heeft u vragen?

Voor een doorverwijzing of verdere vragen over het programma en het resort kunt u contact met ons opnemen via info@marnes.com

Indien u zich persoonlijk wenst te verzekeren van de kwaliteit van onze zorgverlening en accommodatie kan een kort bezoek aan het Marnes-resort worden georganiseerd.