Covid 19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Expertise &
ervaring tot uw dienst

Het Marnes team

Dokter Peter Aelbrecht is als hoofdgeneesheer verantwoordelijk voor het opstellen en de supervisie van de behandelplannen voor alle patiënten en is samen met een collega-arts eveneens beschikbaar voor consultaties ter plaatse. Dokter Aelbrecht is verantwoordelijk voor de supervisie van de intakeprocedure, verricht zelf de meerderheid van de intakegesprekken en interpreteert ook de labo-resultaten die nodig zijn voor het stellen van de juiste diagnose. Hij verzorgt tevens het contact met de eventuele doorverwijzer (na toestemming van de patiënt) en overlegt met de verschillende therapeuten (lichaamstherapeuten, psychotherapeut, traumatherapeut) en andere medewerkers (personal trainer, voedingsconsulent etc.) over uw individueel behandelplan.

– Verpleegkundige

De verpleegkundige werkt in nauw contact samen met hoofdarts Peter Aelbrecht en de tweede arts, staat in voor het praktisch toedienen van de (eventuele) intraveneuze therapieën, is een aanspreekpunt voor (para)medische vragen of klachten, is inwonend in het resort en verzorgt zo de nachtelijke permanantie (’s nachts is er steeds een arts stand-by met wachtdienst, deze bevindt zich steeds in de nabijheid van het resort).

– Psychotherapeut

U kunt als patiënt terecht bij een psychotherapeut/traumatherapeut, niet enkel op advies van hoofdarts dr. Aelbrecht, maar ook als u ter plaatse ondervindt dat u hieraan behoefte heeft. Deze therapeut is voor u een aanspreekpunt voor al uw mentale en emotionele problemen.

– Therapeut

Twee therapeuten verstrekken lichaamsgerichte therapie en andere weldoende lichaamsbehandelingen met als doel het contact met uw lichaam te herstellen en uw lichaamsgevoel te verbeteren. Via lichaamswerk kunnen ook mentale en emotionele zaken worden aangepakt.

– Personal trainer

Een personal trainer staat tot uw beschikking voor een oefenprogramma op maat om uw conditie te verbeteren en u te begeleiden in het vinden van de juiste vorm van bewegen, in functie van uw problematiek.

– Voedingsconsulent

Een voedingsconsulent ziet toe op uw individueel eetplan en werkt hierbij nauw samen met de keuken.

– Coach

De groepsactiviteiten worden verzorgd door een yogadocent, een meditatiecoach, een wandelcoach en een persoon die aerobics en aquagym verzorgt.

– Gastheer/vrouw

Een bijzondere functie in het resort is weggelegd voor respectievelijk een gastheer en een gastvrouw. Deze twee personen zorgen ervoor dat u zich bij ons zorgeloos kunt thuisvoelen en zijn uw aanspreekpunt voor al uw niet-medische noden en ventilaties. Zij staan steeds klaar om u te helpen met alle praktische beslommeringen of gewoon voor een deugddoend gesprek.

Werken bij Marnes?

Ik wil graag deel uitmaken van het
Marnes project