Covid 19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

De droom van
Dr. Peter Aelbrecht

30 jaar expertise met optimale gezondheid

Marnes is het resultaat van de droom en passie van de Belgische arts dr. Peter Aelbrecht, die bijna dertig jaar medische ervaring heeft in het domein van levenskwaliteit en optimale gezondheid. Hij specialiseerde zich vooral in de behandeling van chronische energietekorten, primaire en secundaire kankerpreventie en ter bevordering van geestelijke gezondheid. Samen met een multidisciplinair team van medische en paramedische experten runt hij in België een praktijk waarin hij zeer succesvolle ambulante therapieën aanbiedt met blijvend resultaat.

Dr. Aelbrecht:

‘Ik ondervond in de loop der jaren dat ambulante behandeling voor een groeiend aantal patiënten geen of onvoldoende oplossing biedt en dat soms residentiele opname nodig is om deze mensen optimaal te kunnen helpen. In mijn zoektocht naar doorverwijsmogelijkheden vond ik geen enkel residentiëel centrum dat een behandeling aanbiedt die aansluit bij mijn holistische visie en multidisciplinaire aanpak. Ook specifieke revalidatie met ontgifting na kankertherapie blijkt niet te bestaan.

Reeds 15 jaar geleden rijpte bij mij reeds het plan om een residentieel centrum op te richten voor mensen met ernstige chronische levenskwaliteitsproblemen. Het was mijn wens dat dit centrum zich zou bevinden op een bijzondere locatie (midden in de ongerepte natuur en op een energetisch gunstige plek) waar mensen zich ‘thuis’ zouden voelen en worden opgevangen met een open geest, vanuit een visie dat lichaam, geest en ziel één zijn. Langer dan tien jaar besteedde ik al mijn vakanties aan het zoeken naar de meest geschikte plek voor residentiële therapie. Ik werkte aan het op punt stellen van residentiële behandelplannen en verzamelde rond mij een ervaren, multidisciplinair team van medici, paramedici en complementaire therapeuten. Zo werd het Marnes-resort een feit.’

Evidence-based

De hoogst individuele, multidisciplinaire aanpak van Dr. Aelbrecht vertrekt vanuit een holistische visie: de mens is niet zijn ‘ziekte’, maar vormt een geheel, met een lichaam, een geest en een ziel. Samen met zijn team werkt hij evidence-based en maakt daarbij gebruik van de meest innovatieve behandelingsvormen en de allernieuwste labo-analyses in de functionele en nutritionele biologie, aangevuld met complementaire bewezen therapieën.

Dr. Aelbrecht is ook bekend als auteur van de bestseller-trilogie Homo Energeticus

Heeft u interesse?

Een website kan veel informatie geven die nuttig kan zijn om een oplossing te vinden voor uw medisch probleem of levenskwaliteitsprobleem. Wij hebben de belangrijkste informatiepunten voor u samengevat, maar wij zijn ervan overtuigd dat u enkel de beste beslissing kunt nemen na een persoonlijk gesprek met een van onze experten.

Ik wil graag dat een expert contact met mij opneemt voor een vrijblijvend en vertrouwelijk telefonisch gesprek