Covid 19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

100 % individuele aanpak voor duurzaam therapeutisch resultaat

U staat centraal

Het Marnes behandelprogramma kan starten van dag één van de aankomst in het resort, aangezien de volledige intakeprocedure vooraf in België plaatsvindt. Tijdens deze intakeprocedure doen wij een doen wij een uitgebreide ondervraging naar uw medische historiek, een fysiek onderzoek en verschillende uitgebreide bloed- en urine-onderzoeken. Deze labo-diagnoses gebeuren via de allernieuwste labo-analyses in de functionele en nutritionele biologie. Op basis hiervan stelt het team van Dr. Aelbrecht een individueel behandelprogramma op, volledig op maat en vanuit .

Er wordt multidisciplinair gewerkt om de verschillende onevenwichten (in het centraal zenuwstelsel, het spijsverteringssysteem, het hormonaal systeem, het immuunsysteem) die zijn ontstaan te herstellen. Zo wordt er onder meer volgens de noden van de patiënt gewerkt met een aangepast en individueel therapeutisch eetplan, voedingssuppletie (zo nodig intraveneus), natuurlijke bio-identieke hormonale substitutietherapie, regeneratieve celtherapie en andere bewezen complementaire therapieën zoals emotioneel lichaamswerk, personal training, personal coaching, psychotherapie, traumatherapie e.a.

Behandelplan: 8 doelgroepen, 1 doel

U bent chronisch moe

Lees meer

U zit in een burnout

Lees meer

U hebt fibromyalgie

Lees meer

U hebt last van chronische darmproblemen

Lees meer

U herstelt van chemotherapie

Lees meer

U wenst traumatherapie

Lees meer

U heeft een depressie

Lees meer

Post Covid-19 recovery

Lees meer

Uw Marnes traject

Intakeprocedure

Via een van onze artsen kan u een intakeprocedure starten. Ook via de huisarts kan u een doorverwijzing aanvragen.

Verblijf in Marnes

Uw behandelprogramma start vanaf dag één van uw verblijf: de diagnostische intakeprocedure gebeurt immers vooraf in België bij één van onze artsen. Elk individueel programma wordt opgesteld op basis van een doorgedreven uitgebreide diagnose die o.a. gebeurt via de allernieuwste labo-analyses in de functionele en nutritionele biologie.

Aftercare

Succesvol herstel en blijvende resultaten vereisen toewijding en dagelijkse inzet. Omdat wij ons daar heel goed van bewust zijn, zorgen wij voor hulp en ondersteuning, ook na uw verblijf in Marnes.

Ontdek aftercare
Resultaat

Marnes is veel meer dan een hersteloord. Je wordt er 100% verwend, men luistert naar je, men houdt rekening met je als méns. Ik ben niet zo’n groepsmens, maar volgde naast mijn persoonlijke programma toch enkele lezingen en workshops over ‘antitoxische voeding’ en ‘energiegevend bewegen’. De therapeuten zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam en dat doet echt deugd. Na mijn verblijf van 2 weken werd ik via Marnes Aftercare nog opgevolgd en gecoacht en kreeg ik via aanmoedigende mails lekkere recepten voor mijn nieuwe eetplan toegestuurd. Het is ook fijn om te weten dat ik steeds contact kan opnemen met een van de experten als ik vragen heb.

Mark S., 49 jaar, docent hogeschool.