Covid 19: De autonome regio Valencia ( waar wij ons bevinden) heeft op dit moment code oranje. Quarantaine bij terugkeer is niet meer verplicht, niet essentiële reizen zijn niet meer verboden. Marnes zelf bevindt zich volledig geïsoleerd en al het personeel woont ter plekke of in de nabije omgeving. We vormen dus onze eigen veilige bubbel.

Uw behandelplan eindigt
niet na uw verblijf in Marnes

Een uitgebreid aftercare programma

Uw behandeling stopt niet na uw verblijf in Marnes. Het Marnes-team heeft een aftercare- programma op punt gesteld om alle patiënten te blijven opvolgen en begeleiden tijdens het herstelproces. Op deze manier bewerkstelligen we een blijvend therapeutisch resultaat op lange termijn.

Wat kunt u van het Marnes-team verwachten na uw verblijf?

Opvolging
Bijsturen

Wij bezorgen u indien nodig een bijgestuurd individueel voedings- en trainingsplan.

Voedingsplan

Wij passen uw individuele voedingsplan aan aan uw behoeften en bezorgen je op maat recepten.

Advies

Wij adviseren u indien nodig de juiste voedingssupplementen.

Aanvulling

Wij stellen u indien nodig aanvullend labo-onderzoek voor.

Consultatie

Wij nodigen u uit voor een ambulante consultatie bij een van onze artsen in België.

Doorverwijzing

Wij kunnen u doorverwijzen naar een ambulante therapeut die verbonden is aan het Marnes-project.

Resultaat

Marnes is veel meer dan een hersteloord. Je wordt er 100% verwend, men luistert naar je, men houdt rekening met je als méns. Ik ben niet zo’n groepsmens, maar volgde naast mijn persoonlijke programma toch enkele lezingen en workshops over ‘antitoxische voeding’ en ‘energiegevend bewegen’. De therapeuten zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam en dat doet echt deugd. Na mijn verblijf van 2 weken kreeg ik via aanmoedigende mails lekkere recepten voor mijn nieuwe eetplan toegestuurd. Het is ook fijn om te weten dat ik steeds contact kan opnemen met een van de experten als ik vragen heb.

Mark S., 49 jaar, docent hogeschool.